Skip links

Servicii Stomatologie Generală

Endodontie

Endodonția este o specialitate a medicinei dentare ce se ocupă cu prevenirea, diagnosticul, tratamentul și vindecarea afecțiunilor datorate țesutului moale aflat în interiorul dintelui (pulpa dentară sau nervul dintelui) precum și a ligamentelor de susținere situate în vârful rădăcinii.

Accesează

Estetică Dentară

Estetica dentară presupune pe lângă reabilitarea morfologică și funcțională a aparatului dento-maxilor, imbunătățirea aspectului fizionomic al pacientului, utilizând aparatură performantă și materiale de ultimă generație.

Accesează

Odontoterapie

Odontoterapia reprezinta ramura stomatologiei care se ocupa cu refacerea functionalitatii si esteticii dintilor naturali care au suferit distructii coronare de cauza carioasa sau traumatica.

Accesează

Radiologie Dentară

Radiografia este înregistrarea, pe film fotografic special, a imaginii structurale a unui obiect, obținută cu ajutorul radiațiilor X sau gamma. Radiografia permite examinarea obiectelor netransparente pentru lumină, pe baza proprietății acestor radiații de a fi mult mai penetrante.

Accesează

Stomatologie Profilaxie

Profilaxia dentară reprezintă prima şi cea mai importantă etapă în îngrijirea dinţilor. Aceasta trebuie să înceapă încă din copilărie odată cu apariţia primilor dinţi și continuată apoi toată viaţa.

Accesează

Tehnică Dentară

Rolul unui tehnician dentar este de a produce și repara

  • proteze dentare
  • coroane dentare – restaurare artificială ce acoperă un dinte, întărindu-l și conferindu-i forma unui dinte natural 
  • punți dentare – înlocuiesc unul sau mai mulți dinți lipsă
  • brățări dentare (aparate dentare) – corectează poziția dinților
Accesează